Κυριακή 10 Φεβρουαρίου 2013

Η Τ.Ο. Χρυσή Αυγή Φλωρινας στις εκδηλώσεις για την ΜΑΧΗ ΤΗΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ





 
Η Τ.Ο. Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή Φλώρινας δώσαμε το δυναμικό παρόν στην εκδήλωση του Σ.Α.Α.Σ. για την Νίκη του Εθνικού Στρατού επι των κομμουνιστοσυμμορητών κατά την διάρκεια της ιστορικής Μάχης της Φλώρινας την 12η Φεβρουαρίου 1949 που η Επίσημη Πολιτεία προσπαθεί μάταια να μας την καταργήσει .

Συγκεκριμένα το Σάββατο 9 Φεβρουαρίου παρευρεθήκαμε στην ομιλία για το ιστορικό της ημέρας που διοργάνωσε η ¨ενωσις αποστράτων αξιωματικών στρατού Φλώρινας. Ακολούθως σήμερα Κυριακή 10 Φεβρουαρίου παρευρεθήκαμε στον Ι .Ν. Αγίου Γεωργίου όπου τελέσθηκε επιμνημόσυνη δέηση .Εν συνεχεία στο μνημείο ηρώων του στρατιωτικού νεκροταφείου Φλώρινας ο γ.γ. της τοπικής μας οργάνωσης κ.Ρώμας Ευάγγελος κατέθεσε στεφάνι Τιμής και Δόξης για τους νεκρούς ήρωες αξιωματικούς και οπλίτες του Ε.Σ. που έπεσαν την ημέρα εκείνη για την διαφύλαξη της ελευθερίας της πόλης , της Μακεδονίας και της Ελλάδας από τις προδοτικές –ξενοκίνητες ορδές των κ/σ . Κατά την στιγμή της κατάθεσης στεφάνου μας ,μαζί με την νεολαία, βροντοφωνάξαμε ΑΘΑΝΑΤΟΙ οι νεκροί μαχητές του Ε.Σ. που αναπαύονται σήμερα στο στρατιωτικό νεκροταφείο της πόλης μας. Αρκετοί εν ζωή ήρωες της ημέρας εκείνης όπως και παρευρισκόμενοι συγγενείς και φίλοι , μας συνεχάρησαν για την πειθαρχημένα δυναμική και μαχητική παρουσία της Χρυσής Αυγής στην εκδήλωση.





 

Τέλος αλγεινή εντύπωση ,όπως ήταν αναμενόμενο, μας προκάλεσε το γεγονός ότι κανένα «πατριωτικό πολιτικό κόμμα» δεν τίμησε επίσημα την εκδήλωση με κατάθεση στεφάνου όπως και η εμφάνιση κάποιων τοπικών πολιτικάντηδων που κρύβονταν αναμεταξύ των παρευρισκομένων εξαιρουμένων των λιγοστών καταθέσεων στεφανιών των απόστρατων η εφεδροπολεμιστών αλλά και του τοπικού πρόεδρου του Δ.Δ. της πόλης της Φλώρινας.

......ΚΑΙ  ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΑΡΚΕΤΟΙ.

Τ.Ο. ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΛΑΙΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ-ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

 






 



ΦΛΩΡΙΝΑ 10 – 2 - 2013

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.