Κυριακή 17 Μαρτίου 2013

Η OMIΛΙΑ του ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΓΡΕΓΟΥ ΣTHN ΦΛΩΡΙΝΑ Video

Ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Αντώνιος Γρέγος επισκέφθηκε την ΦΛΩΡΙΝΑ

 

Παρά τις δυσμενείς καιρικές συνθήκες ( χιόνιζε ) το Σάββατο 16 Μαρτίου 2013 στις 20.00μμ , ο βουλευτής Α' Θεσσαλονίκης του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή κος. Γρέγος Αντώνιος παρευρέθηκε στην εκδήλωση που οργάνωσε η Τ.Ο. ΦΛΩΡΙΝΑΣ στον πολυχώρο του Δήμου Φλώρινας και ομίλησε σε δεκάδες υποστηρικτές και φίλους του κινήματος .
Η συμμετοχή υποστηρικτών ήταν ιδιαίτερα θερμή με διάφορες ερωτήσεις ή τοποθετήσεις  που κατάθεσαν όπου δόθηκε η ευκαιρία στον βουλευτή του εθνικιστικού μας κινήματος κ.Γρέγος Αντώνιος , τον υπεύθυνο της περιφέρειας  Δυτικής Μακεδονίας κ.Τούφα  Στέλιο και  απο τον υπέυθυνο του πυρήνα της Τ.Ο. στην Φλώρινα κ.Ρώμας Ευάγγελος, οι οποίοι παρουσίασαν τις Αρχές ,τις Αξίες και τις πάγιες Θέσεις μας τόσο για τα εθνικά όσο και  για τα ειδικού ενδιαφέροντος τοπικά θέματα  .

Η παρουσία του βουλευτή στην ευαίσθητη εθνικά και κοινωνικά ακριτική περιοχή μας έδωσε νέα δυναμική αλλα και προοπτική ακόμη δυναμικότερης παρουσίας του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή στην Φλώρινα.

T.O. ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Τ.Ο. Φλώρινας, Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή
Τηλ. επικοινωνίας: 6947 298150.


ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΒΙΝΤΕΟ







Η Κοζάνη είναι ο πρώτος προορισμός του κου. Γρέγου Αντώνιου στην περιοδεία του σε όλους τους νομούς της Δυτικής Μακεδονίας.

Παρόντες ήταν ο Γραμματέας της Περιφερειακής Διοίκησης Δυτικής Μακεδονίας κος. Τούφας Στέλιος, ο Γραμματέας της Τ.Ο. Κοζάνης κος. Λορίδας Φαίδων και πολλά στελέχη της Τοπικής Οργάνωσης Κοζάνης.

Στον σύντομο προλογισμό του ο συναγωνιστής Τούφας Στέλιος καλωσόρισε τον κο. Γρέγο στην Κοζάνη και αναφέρθηκε στην προσπάθεια της Περιφερειακής Διοίκησης Δυτικής Μακεδονίας να προβάλει τις θέσεις και το έργο του κινήματος μας στην περιοχή μας μέσω κορυφαίων στελεχών της Χρυσής Αυγής οι οποίοι από πρώτο χέρι, με εκδηλώσεις όπως η σημερινή, θα ενημερώνουν τους συμπολίτες μας για το κοινοβουλευτικό μας έργο, τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις, τις ενέργειες και τις θέσεις του κινήματος μας.

Ο συναγωνιστής Γρέγος Αντώνιος αναφέρθηκε εκτενώς σε τοπικά θέματα που είναι επίκαιρα στο νομό Κοζάνης, όπως το θέμα με τη δημιουργία κέντρου φύλαξης λαθρομεταναστών στο Μαυροδένδρι, την προσπάθεια της κυβέρνησης να ιδιωτικοποιήσει τη ΔΕΗ ή μέρος αυτής και τη σπουδαιότητα της επιχείρησης για το νομό Κοζάνης, τις προοπτικές ανάπτυξης της γουνοποιίας και την δημιουργία εκτροφείων γουνοφόρων ζώων στη Σιάτιστα καθώς και στο μείζον θέμα της ανεργίας, της επιχειρηματικότητας και της απασχόλησης στο νομό Κοζάνης.




Επίσης αναφέρθηκε στο κοινοβουλευτικό έργο της Χρυσής Αυγής, τις ερωτήσεις και τις επερωτήσεις που έχουν γίνει για θέματα της Κοζάνης αλλά και της Περιφέρειας και η εκδήλωση έκλεισε με διάλογο, ερωτήσεις από τους παρευρισκόμενους για τις θέσεις και την πολιτική του κινήματος μας σχετικά με την οικονομία, τη λαθρομετανάστευση, τη μαύρη εργασία, το κοινωνικό έργο που κάνει η Χρυσή Αυγή και την απήχηση των θέσεων μας από μεγάλο μέρος του Ελληνικού λαού.

Η εκδήλωση έκλεισε με την υπόσχεση του συναγωνιστή Αντώνιου Γρέγου ότι θα συνεχίσει να παρακολουθεί από κοντά τα ζητήματα της περιοχής μας και με την πρώτη ευκαιρία θα επισκεφθεί και πάλι την πόλη της Κοζάνης για να επικοινωνήσει με τα στελέχη και τους υποστηρικτές της Χρυσής Αυγής.
Επόμενη στάση του είναι η πόλη της Φλώρινας και αύριο Κυριακή 17 Μαρτίου θα βρίσκεται στην Καστοριά και στα Γρεβενά.
Α10Δed.jpg  
Α11.JPG  
Α1.JPG  
Α3.JPG  
Α4.JPG  
Α5.JPG  
Α6.JPG  
Α9Δ.JPG  

Την Παρασκευή 15 Μαρτίου 2013 ο συναγωνιστής βουλευτής του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή κος Ματθαιόπουλος Αρτέμης παρευρέθηκε σε εκδήλωση στα γραφεία της Τ.Ο. Κοζάνης και μίλησε στους φίλους και υποστηρικτές του κινήματος μας οι οποίοι κατέκλυσαν για μια ακόμη φορά τα γραφεία μας.

Προηγήθηκε συνέντευξη τύπου στα τοπικά ΜΜΕ της πόλης μας όπου ο συναγωνιστής Ματθαιόπουλος Αρτέμης αναφέρθηκε στο στίγμα της πολιτικής της Χρυσής Αυγής στα τρέχοντα πολιτικά ζητήματα, στο κοινοβουλευτικό έργο του κινήματος μας και απάντησε στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων σχετικά με θέματα τοπικού ενδιαφέροντος.

Η παρουσία του βουλευτή της Χρυσής Αυγής στη συνέντευξη τύπου που οργάνωσε η Τ.Ο. Κοζάνης και έλαβαν μέρος όλα τα τοπικά κανάλια και δημοσιογράφοι αρκετών τοπικών εφημερίδων, εγκαινιάζει έναν γύρο επικοινωνιακών παρεμβάσεων της Περιφερειακής Οργάνωσης Δυτικής Μακεδονίας με σκοπό την προβολή του κοινοβουλευτικού έργου της Χρυσής Αυγής για την Περιφέρεια μας, την προβολή των θέσεων του κινήματος μας στις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις και την ανάδειξη του αγώνα που γίνετε έτσι ώστε η Χρυσή Αυγή να βρίσκεται μπροστά από τις εξελίξεις, να τις επηρεάζει και να δίνει λύσεις σε προβλήματα που απασχολούν τους συμπολίτες μας.



Παρόντες στην εκδήλωση ήταν επίσης το μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου της Χρυσής Αυγής κος. Νικόλαος Χρυσομάλλης, ο Γραμματέας της Περιφερειακής Διοίκησης Δυτικής Μακεδονίας κος. Στέλιος Τούφας, ο Γραμματέας της Τ.Ο. Κοζάνης κος. Φαίδων Λορίδας και όλα τα στελέχη της Τ.Ο. Κοζάνης.

Στην ομιλία του προς του παρευρισκόμενους φίλους και υποστηρικτές του κινήματος μας, ο συναγωνιστής Ματθαιόπουλος Αρτέμης αναφέρθηκε εκτενώς στα ζητήματα οικονομίας και τις επιπτώσεις του μνημονίου στην φτωχοποίηση των Ελλήνων, τοποθετήθηκε στο μείζον θέμα για την περιοχή μας την πιθανή δημιουργία κέντρου κράτησης λαθρομεταναστών στο Μαυροδένδρι Κοζάνης. στηλίτευσε τη στάση και τις πρακτικές του Υπουργείου Παιδείας σχετικά με το σχέδιο "Αθηνά" και το κλείσιμο του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας και ανέπτυξε τις θέσεις της Χρυσής Αυγής σχετικά με την αυτάρκεια, την Εθνική παραγωγή και την εκμετάλλευση του ορυκτού μας πλούτου με την οριοθέτηση της ΑΟΖ. Τέλος, απάντησε σε πολλές ερωτήσεις από το κοινό που παρακολούθησε την ομιλία του και αφορούσαν κυρίως θέματα τοπικού ενδιαφέροντος, αναλύοντας και πάλι την πολιτική και τις θέσεις του Εθνικιστικού Λαϊκού κινήματος.



Γραφείο τύπου Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή, Π.Ο. Δυτικής Μακεδονίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.