Τρίτη 26 Μαρτίου 2013

Χρυσή Αυγή τιμήσαμε την επέτειο της 25ης Μαρτίου σε όλη τη Δυτική Μακεδονία.

 


Το έπος των Ελλήνων με την απελευθέρωση της πατρίδος μας από τον Οθωμανικό ζυγό έχει ως σημείο εκκίνησης την 25η Μαρτίου 1821, ημέρα που επισήμως ξεκίνησε ο αγώνας για λευτεριά και την εορτάζουμε ως Εθνική Εορτή.

Η Περιφερειακή Διοίκηση Δυτικής Μακεδονίας, του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή τίμησε την επέτειο της παλιγγενεσίας με κατάθεση στεφάνων στα Ηρώα και τις πλατείες των πόλεων της Δυτικής Μακεδονίας.
 
Στην πόλη της Καστοριάς, ο Γραμματέας της Π.Δ. Δυτικής Μακεδονίας κος. Τούφας Στέλιος κατέθεσε στεφάνι στην Πλατεία Μακεδονομάχων εκπροσωπώντας το κίνημα μας στις εκδηλώσεις για τους εορτασμούς της 25ης Μαρτίου 1821, που διοργάνωσε η Π.Ε. Καστοριάς.




Στη Φλώρινα, ο Γραμματέας της Τ.Ο. Φλώρινας κος. Ρώμας Ευάγγελος κατέθεσε στεφάνι στην κεντρική πλατεία της πόλης, εν μέσω επευφημιών από τους κατοίκους της Φλώρινας.




Στην Κοζάνη, ο Γραμματέας της Τ.Ο. Κοζάνης κος. Λορίδας Φαίδων, εκπροσωπώντας την Χρυσή Αυγή παρέστη στην επίσημη δοξολογία στην Μητρόπολη Κοζάνης, τον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου και στη συνέχεια κατέθεσε στεφάνι στο Ηρώο της Πλατείας Νίκης σε πείσμα των "προοδευτικών" αριστεριστών οι οποίοι με κατάπτυστες ανακοινώσεις τους τις προηγούμενες μέρες έχυναν το μπολσεβίκικο δηλητήριο τους και κατηγορούσαν την Π.Ε. Κοζάνης που έκανε το έγκλημα και "τόλμησε" να καλέσει στις εκδηλώσεις μνήμης της 25ης Μαρτίου ένα νομίμως εκπροσωπούμενο κοινοβουλευτικό κόμμα.

Την απάντηση την πήραν από το λαό της Κοζάνης που καταδίκασε τα επεισόδια των 10-15 θλιβερών αναρχικών μπαχαλάκηδων οι οποίοι δεν σεβάστηκαν ούτε τους νεαρούς μαθητές που εκπροσώπησαν περήφανα τα σχολεία τους στον Εκκλησιασμό, ούτε καν τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Κοζάνης όταν έψελνε το μνημόσυνο υπέρ των Ηρώων που έπεσαν μαχόμενοι για να είμαστε σήμερα εμείς ελεύθεροι.

Τέλος, στους εκπροσώπους του ΚΚΕ, του Σύριζα και της ΠΟΑΕΑ που αποχώρησαν από την εκδήλωση τους ευχόμαστε: περαστικά σύντροφοι !!! Καλά θα κάνετε να μας συνηθίσετε διότι οι Έλληνες στρατεύονται στο πλευρό του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος, σας γυρνάνε την πλάτη και σας βάζουν στο περιθώριο της ιστορίας όπου θα έπρεπε να είστε εδώ και καιρό.

Η αριστερά στην Ελλάδα δεν έχει ιστορία παρά μόνον ποινικό μητρώο, οι τρομοκρατικές επιθέσεις σας και οι απειλές σας μας ατσαλώνουν και μας πεισμώνουν να συνεχίσουμε τον αγώνα μας για διαφάνεια, αξιοκρατία και απελευθέρωση της πατρίδος μας από το ζυγό των τοκογλύφων και των χρεοκοπημένων τραπεζιτών.

Σας δηλώνουμε σύντροφοι ότι δεν πρόκειται να κάνουμε ΟΥΤΕ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ !!!





Ενημέρωσις
Aπο το Γραφείο Τύπου Λαϊκού συνδέσμου-Χρυσή Αυγή.
Περιφερειακή Διοίκηση Δυτικής Μακεδονίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.