Κυριακή 5 Μαΐου 2013

Τ.Ο. ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ

 
Η Τ.Ο. Φλώρινας Λαϊκός Σϋνδεσμος Χρυσή Αυγή εύχεται Χριστός Ανέστη και  Ανάσταση σε όλους τους Έλληνες. Σε μία εποχή σκληρή για τον ελληνικό λαό, σε μία εποχή προδοσίας και υποταγής, το αναστάσιμο μήνυμα είναι περισσότερο επίκαιρο από ποτέ.Καλή Ανάσταση και καλή λευτεριά στις σκλαβωμένες Πατρίδες του Ελληνισμού. Στην Βόρειο Ήπειρο, την Ιωνία, τον Πόντο, το Μοναστήρι, την Κύπρο μας και την Κωνσταντινούπολη. Χριστός Ανέστη και  Ανάσταση στον Ελληνισμό της διασποράς, στα αδέλφια μας που τιμούν την Πατρίδα σε κάθε γωνιά της γης. Χριστός Ανέστη και   Ανάσταση στους πληγωμένους εσταυρωμένους εκ των μνημονίων Έλληνες της κυρίως Ελλάδας με Υγεία και Ευτυχία για εσάς και τις οικογένειες σας, που βάναυσα έχουν χτυπηθεί από την ανθελληνική πολιτική των διεθνών τοκογλύφων.Ευχόμαστε  Ανάσταση και Λευτεριά στην Πατρίδα μας η οποία έχει γονατίσει υπό το βάρος του ζυγού του μνημονίου και λεηλατείται από τους πολιτικάντηδες και τους προδότες που το εφάρμοσαν και συνεχίζουν να το στηρίζουν.

Στους πολιτικάντηδες και στους προδότες υπενθυμίζουμε το τέλος της ευτελούς ζωής του Ιούδα Ισκαριώτη , όπως  και επαναλαμβάνουμε τα εξής λόγια του Ιησού
 
Οὐαὶ ὑμῖν, γραμματεῖς καὶ Φαρισαῖοι ὑποκριταί, ὅτι παρομοιάζετε τάφοις κεκονιαμένοις, οἵτινες ἔξωθεν μὲν φαίνονται ὡραῖοι, ἔσωθεν δὲ γέμουσιν ὀστέων νεκρῶν καὶ πάσης ἀκαθαρσίας.

(Αλίμονο σ’ εσάς, γραμματείς και Φαρισαίοι υποκριτές, γιατί μοιάζετε με τάφους ασβεστωμένους, οι οποίοι απέξω βέβαια φαίνονται ωραίοι, αλλά από μέσα είναι γεμάτοι από οστά νεκρών και από κάθε ακαθαρσία).Μέσα από το σκοτάδι της νύχτας έρχεται το πιο λαμπρό φως της αυγής, το Άγιο φως της πίστης στην Πατρίδα, την Ορθοδοξία και τα άσβεστα στις ψυχές μας ύψιστα εθνικά ιδανικά.
 
 Είθε η Ανάσταση του Θεανθρώπου να φέρει σύντομα
και  την Ανάσταση του Έθνους και του Λαού μας!

                            
 
Τ.Ο. ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ-ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.