Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2012

Τ.Ο. Χρυσή Αυγή Φλώρινας Οργανωτική συνάντηση στο Άλσος


Την Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2012, πραγματοποιήθηκε στην Φλώρινα η οργανωτική συνάντηση των πυρήνων του νομού, παρουσία δεκάδων φίλων του κινήματος μας.

Στόχος της συνάντησης ήταν η δημιουργία, η οργάνωση και η στελέχωση της Τοπικής Οργάνωσης Φλώρινας του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή, έτσι ώστε να λειτουργεί κατά τα πρότυπα που ορίζει ο κανονισμός της Χρυσής Αυγής για τις τοπικές οργανώσεις.

Παρόντες ήταν ο Γραμματέας της Περιφερειακής Οργάνωσης Δυτικής Μακεδονίας, κος. Τούφας Στέλιος, ο υπεύθυνος της Τ.Ο. Φλώρινας κος. Ρόμας Ευάγγελος, ο υποψήφιος Βουλευτής στις εκλογές του Ιουνίου κος. Παπαδόπουλος Γεώργιος, ο υπεύθυνος της Τ.Ο. Κοζάνης κος. Λορίδας Φαίδων και ο υπεύθυνος Νεολαίας κος. Τριανταφυλλίδης Ιωάννης.


Στις σύντομες ομιλίες τους, τα στελέχη της Χρυσής Αυγής, τόνισαν τη σημασία της δημιουργίας οργανωμένης Τοπικής Οργάνωσης του κινήματος μας στην ακριτική Φλώρινα, τη δομή και το οργανόγραμμα της καθώς και την ανάγκη στελέχωσης των τομέων από ενεργά μέλη και φίλους της Χρυσής Αυγής.

 

Η ηχηρή παρουσία των Ελλήνων Εθνικιστών στη Δυτική Μακεδονία με τη δημιουργία τοπικών οργανώσεων σε κάθε νομό, το άνοιγμα γραφείων στην Κοζάνη, με το κοινωνικό έργο και την καθημερινή δράση σε όλους τους τομείς των τοπικών κοινωνιών είναι η μοναδική όαση ελπίδας του χειμαζόμενου και δοκιμαζόμενου Δυτικομακεδόνα, απέναντι στη λαίλαπα των άδικων μέτρων και των πολιτικών της ξεπουλημένης τρικομματικής κυβέρνησης.

Είμαστε σίγουροι ότι και οι ακρίτες μας, οι πολίτες της Φλώρινας θα αγκαλιάσουν την προσπάθεια μας και θα πυκνώσουν τις γραμμές της νεοσύστατης Τοπικής Οργάνωσης του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή και θα δώσουν μαζί μας τον αγώνα για μια Ελλάδα ελεύθερη, ανεξάρτητη, αυτάρκης και δυνατή




 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.